Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus 8 Basın Görselleri Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 8 akıllı telefonların tanıtımının Nisan ayı içerisinde yapılması bekleniyor. Tanıtıma kısa bir süre kalmasıyla beraber telefonlar konusunda detaylar da gelmeye başladı.

Kısa bir süre önce yeni modellerin render görsellerinin yayınlandığı açıklanmıştı. Render görsellerinin hemen sonrasında şimdi ise basın görselleri sızdı ve OnePlus 8 modelinin tasarımı netlik kazanmış oldu. Üstelik bu kez sadece görseller paylaşılmış değil. Bunun yanında bazı teknik veriler konusunda da bilgiler paylaşılmış durumda.

OnePlus 8 ekranda gömülü kamera ile gelecek

Basın görsellerine baktığımız zaman render serisinde ortaya çıkan tasarımın aynen yansıtıldığını görüyoruz. Görsellere göre yeni seri amiral gemisi katili akıllı telefonlarda ekrana gömülü bir kamera kullanılacak.

Tam köşe kısmında konumlandırılmış olan ekrana gömülü bir kameranı dışında kavisli bir ekran yapısının sunulacağını söyleyebiliriz. Samsung’un eski tip sonsuz ekran tasarımına benzer bir tasarım çizgisinin benimsendiği net bir şekilde görülüyor.

Arka kapak tasarımını ele alacak olursak, yine OnePlus çizgilerinin korunduğunu göreceğiz. 7 serisinde kullanıldığı gibi üst üste kameralar kullanılacak. Tam olarak ortalanmış bir şekilde toplamda 3 arka kameranın kullanılması bekleniyor. Kamera alanının hemen altında da bir flaş ışığının yer aldığını göreceğiz.

Tasarım özellikleri bir yana, serinin işlemcisi de görünmüş oldu. Paylaşılan teknik verilere göre bu seride Snapdragon 865 serisi işlemciler kullanılacak. Diğer detaylar ve kesin bilgiler içinse 15 Nisan tarihinde yapılması beklenen tanıtımı görmek gerekecek.

Kaçırmayın: Xiaomi’den 349 Euro Fiyata Sahip 5G Telefon!

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler