Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xiaomi’den 349 Euro Fiyata Sahip 5G Telefon!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her şeyi akıllıya çeviren Xiaomi beyciğim, 5G ağ bağlantı desteğine sahip ve fiyatı ile gönülleri fetheden, uygun fiyata sahip orta segment bir akıllı telefon olan yeni Mi 10 Lite 5G isimli telefonunu duyurdu.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G, iyi performans sunabilmek için için LiquidCool teknolojisi, LPDDR4x RAM e 64/128GB UFS 2.1 depolama alanına ve işlemci konusunda ise Qualcomm Snapdragon 765G ile güçlendirilmiş durumda.

Görüntülere detaylı baktığımız zaman ise ekranda damla çentik kullanılmış ve ekran neredeyse çerçevesiz görünüyor. Bu fiyata böyle bir ekran; inanılmaz derecede şaşırttı.

Cihazın arka tarafına baktığımızda mükemmel görüntüleme deneyimi için 48 MP ana kamera içeren ve iPhone 12 prototiplerinde gördüğümüz dörtlü bir kamera kurulumuna sahip durumda.

Uzun pil ömrü sunabilmek için Mi 10 Lite 5G cihazı, 20W’a kadar hızlı şarj desteğine sahip 4160 mAh pil ile birlikte geliyor ve cihaz tamı tamına 192 gram ağırlığında ve 7.98 mm kalınlığa sahip.

Ne zaman satılacak?

Xiaomi Mi 10 Lite 5G, 349 Euro fiyat etiketi ile Mayıs ayında satışa sunulacak ve fiyatına göre harika özellikler sunuyor. Ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgiye sahip değiliz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler