Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus 8 Pro’ya Ait Yeni Bir Renk Seçeneği Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus önümüzdeki ay içerisinde iki yeni amiral gemisi düzeyinde cep telefonu tanıtacak, bunlar OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro isminde iki kardeş. OnePlus 8 Pro’nun kablosuz şarj ve IP68 derecelendirmesine sahip olacağı için gerçek bir amiral gemisi telefonu olacağı söyleniliyor ve bu da bu yeni teknolojilerle gelen ilk OnePlus telefonu olacak.

Bir OnePlus marka telefonda ilk kez göreceğiniz başka bir şey daha mevcut. OnePlus 8 Pro modeli, hiç bir OnePlus telefonda görmediğimiz Nane rengi seçeneğinde mevcut olacak. Önceki söylentiler, yaklaşan OnePlus amiral gemisi telefonun Mor bir renk seçeneği ile kullanılabileceğini öne sürmüştü. Bunun ile birlikte, hem Mint hem de Mor rengin Pro’dan daha uygun fiyata satılacak OnePlus 8 cep telefonlar için mevcut olup olmayacağını bilmiyoruz.

OnePlus 8 Official Press Render
OnePlus 8 Pro'ya Ait Yeni Bir Renk Seçeneği Sızdırıldı! 2

Önceki sızıntılara göre, OnePlus 8 Pro, Samsung Galaxy S10 ve Note 10 serisi akıllı telefonlardakine benzer delikli kamera tasarımına sahip olacak. 8 Pro, selefi gibi kavisli kenarlara sahip olacak ve ekran panelinin boyutu 6.65 inç, OnePlus 8’deki 6.5 inç panelden biraz daha büyük olacak şekilde uçlu olacak.

OnePlus 8 ve 8 Pro’nun da 5G bağlantısını desteklediği söylentileri var. Her ikisi de 8GB ve 12GB LPDDR5 RAM ile birlikte yeni başlatılan Snapdragon 865 işlemci ile güçlendirilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler