Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus 8 Lite İşlemcisi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 8 Lite, OnePlus markasının yeni akıllı telefonları arasında uygun fiyatlı versiyon olarak karşımıza çıkacak. Pro ve ana modele göre fiyat konusunda da daha aşağı bir seri sunulduğunu göreceğiz.

Tabii ki özellikler de Pro model ve ana modelde olduğu kadar yüksek özellikler olmayacak. Bu noktada nasıl bir telefonla karşı karşıya kalacağımıza ilişkin yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Bir hafta kadar önce yeni akıllı telefonların ekran kısmında 90 Hz yenileme hızı sunacağı belirtilmişti. Bunun hemen sonrasında ise işlemciler konusunda detaylar belli oldu.

OnePlus 8 Lite MediaTek Dimensity 1000 ile gelecek

Son bilgilere göre OnePlus 8 Lite serisi akıllı telefonların içerisinde MediaTek işlemciler bulunacak. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan 5G destekli MediaTek Dimensity 1000 işlemcilerin kullanılması beklenen akıllı telefonların fiyatının ise 510 dolar olması bekleniyor.

OnePlus 8 Lite

MediaTek işlemcilerin kullanılması fiyatı biraz daha aşağı çekmiş gibi duruyor. 510 dolar rakamı Pro ve ana modelde 600 doları geçebilir. Öyle ki hem ana modelde hem de Pro modelde Snapdragon 865 serisi işlemcilerin kullanılması bekleniyor.

Doğal olarak bu durum telefonların fiyatlarının da yükselmesine neden oluyor. 5G desteği ise her üç model için de geçerli olacak. Diğer özellikler konusunda ise çok fazla bir bilgi yok. Kamera ve ekran özellikleri gibi detaylar için bir süre daha beklemek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler