Perşembe, Nisan 18, 2024

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene OnePlus gerçekleştirdiği bir lansmanda OnePlus 7T ve 7T Pro modellerini tanıtmıştı, bu sene gerçekleştirilen etkinlikte OnePlus 8T modelini gördük ama OnePlus 8T Pro modelini ne yazık ki göremedik.

Şirket bizlere Pro bir model göstermese de Pro modelini yerini alabilecek bir yeni ürün bandı tanıttı. Weibo üzerinden yapılan şirket paylaşımında OnePlus 8T’nin CyberPunk 2077 Limited Edition isimli özel bir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlandığını öğrendik.

https://youtu.be/7xyxlPjabj4

Ne yazık ki teaser, OnePlus 8T Limited Edtion telefonunu ayrıntılı olarak göstermedi ve akıllı telefonun her açıdan nasıl göründüğü konusunda bizi karanlıkta bıraktı. Bununla birlikte, teaser, akıllı telefonun önden nasıl göründüğünü gösteriyor, ancak aldığınız şey yalnızca bir bakış.

Onaylanmamasına rağmen, bu Sınırlı Sürüm akıllı telefonun özellikleri muhtemelen OnePlus 8T ile tamamen aynı olacaktır – normal sürümden farklı görünecek olan yalnızca akıllı telefonun dış kısmıdır.

OnePlus daha önce McLearn ile çalışmıştı

Bu, OnePlus’ın özel bir telefon yayınlayacağı ilk sefer değil. Şirketin McLaren sürümü telefonları çok popülerdi, ancak ne yazık ki OnePlus geçen yıl marka adını bırakmaya karar verdi. Bu da, insanların Shenzhen merkezli teknoloji devinin önümüzdeki günlerde herhangi bir özel sürüm telefon çıkarmayabileceğini düşünmelerine yol açtı. Bununla birlikte, teaser geldiğine göre, OnePlus 8T özel sürümü şimdi onaylandı.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition için ön siparişler 4 Kasım’da yayınlanacak. Bu arada, OnePlus 20 Ekim’de Avrupa ve İngiltere’de ve 23 Ekim’de ABD’de piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler