Perşembe, Mart 28, 2024

OnePlus 9 Hakkında Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aralık ayının sonuna yaklaşırken, OnePlus 9 hakkında giderek daha çok şey duyuyoruz. Bunun nedeni, OnePlus 9’un resmi lansman tarihinden yaklaşık üç ay uzaktayız. Bugün, 91mobiles sayesinde OnePlus’ın yaklaşmakta olan amiral gemisi hakkında bazı yeni bilgiler de öğrendik.

Web sitesi, OnePlus 9’un bazı canlı görüntülerini elde etti, buna göre akıllı telefon, tıpkı selefi gibi kesilmiş bir delikli kamera ve düz bir ekrana sahip olacak. Canlı görüntüler, OnePlus 9’un OnePlus 8 Pro’da bulunan bir özellik olan kablosuz şarjı destekleyeceğini gösteriyor. Akıllı telefonun da ters şarj desteği olduğu söyleniyor. Bu doğruysa, OnePlus 9, ters şarj özelliğine sahip ilk OnePlus telefonu olacak.

Ayrıca kaynaklar, OnePlus 9’un 4.500mAh batarya ile geleceğini ve 30W hızlı kablosuz şarj desteğine sahip olacağını ortaya koyuyor. OnePlus 8T gibi, 65W hızlı şarjı da destekleyecek.

120Hz ekran!

OnePlus 9’un Snapdragon 888 işlemciden güç alacağı da onaylandı. Gördüğünüz model 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı kullanıyor, ancak bu kesinlikle daha fazla depolama ve RAM içeren daha yüksek bir varyant görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Söylentilere göre OnePlus 9, 120Hz yenileme hızı ve HDR içeriği desteğine sahip. Akıllı telefonun 2400 x 1080p (Full-HD +) ekran çözünürlüğü de mevcut.

Kısa süre önce OnePlus’ın yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonunun bu yıl üç model içereceğini bildirmiştik, çünkü şirketin programa bir bütçe OnePlus 9 ekleyeceği söylendi. 9 serisi, 2021 amiral gemisi telefonundan beklediğiniz gibi Android 11’i kutudan çıkaracak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler