Salı, Nisan 23, 2024

OnePlus 9 ile İlgili Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın yaklaşmakta olan amiral gemisi telefon ailesi OnePlus 9 serisini 2021’in ilk yarısında piyasaya sürmesini bekliyoruz. Çıkış tarihine yavaş yavaş yaklaşırken, OnePlus 9 serisi hakkında daha fazla bilgi edinmeye de devam ediyoruz. Elimizdeki en son bilgiler OnePlus 9 ve 9 Pro’nun ekranıyla ilgili.

Popüler haberci Digital Chat Station’a göre, ana OnePlus 9 modeli 6,55 inç FHD düz ekran kullanırken, OnePlus 9 Pro modeli ise 6,78 inç QHD kavisli ekran kullanacak. Hem OnePlus 9 hem de OnePlus 9 Pro modelleri, 120 Hz ekran yenileme oranını destekleyecek ve sol köşede bulunan delikli kamera kesimine sahip olacak. Kaynak ayrıca OnePlus’ın OnePlus 9 serisinde 4.500mAh pil kullanacağını iddia ediyor.

OnePlus 9 Pr 2 scaled 1
OnePlus 9 ile İlgili Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı 2

Ekran ve az çok pil konusunda bilgilere sahipken, yaklaşan OnePlus 9 Pro’nun kamera özellikleri hakkında herhangi bir ayrıntıya sahip değiliz. Ancak OnePlus CEO’su Pete Lau yakın zamanda verdiği bir demeçte, şirketin gelecekteki telefonlarının daha iyi bir kamera sistemine sahip olacağını doğruladı.

İşlemcisi ne olacak?

Yaklaşan OnePlus amiral gemisinin Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemciden güç alacağı onaylandı. Ana modelin 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı kullanması bekleniliyor, ancak bu kesinlikle daha fazla depolama alanı ve RAM içeren daha yüksek bir varyant görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Söylentilere göre OnePlus 9, 120Hz yenileme hızı ve HDR görüntü desteğine sahip olacak. Akıllı telefonun 2400 x 1080p (Full-HD +) ekran çözünürlüğü var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler