Cumartesi, Nisan 27, 2024

OnePlus 9 Serisi Şarj Adaptörü ile Birlikte Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz gün Hong Kong merkezli teknoloji devlerinden OnePlus, 23 Mart’ta çok beklenen OnePlus 9 serisini başlatmak için bir etkinlik düzenleyeceğini resmi olarak duyurmuştu, ancak kaynaklar ayrıca Shenzhen merkezli şirketin amiral gemisi akıllı telefonunun yanında ilk akıllı saatini de piyasaya süreceğini söylüyor. İnsanlar şirketin ilk akıllı saati konusunda heyecanlanırken, yaklaşan OnePlus amiral gemisi telefonları pek çok yönden heyecan verici olacak.

Öncelikle OnePlus 9 serisinin en premium modeli olarak OnePlus 9 Pro bizleri karşılayacak, OnePlus ve İsveçli kamera üreticisi arasındaki ortaklık sayesinde OnePlus 9 Pro modeli Hasselblad kamera markasına sahip olacak. Hasselblad markası ‘Pro’ modelinde ayrı bir kamera özelliği olurken, OnePlus 9, 9 Pro ve bütçe dostu 9R’yi içeren üç model de bazı ortak özellikleri paylaşacak.

oneplus 9 pro leak 2
OnePlus 9 Serisi Şarj Adaptörü ile Birlikte Gelecek! 2

OnePlus, OnePlus 9 telefon ailesi ile birlikte bir güç adaptörünü de kutu içerisinde gönderecek. Bu, geçen yıla kadar üreticiler arasında yaygın bir uygulamaydı, ancak Apple bunu kutuya dahil etmemeye kararı verince Samsung ve Xiaomi başta olmak üzere bir popüleriteye dönüştü.

Apple’dan ilham alan Samsung, benzer bir uygulama yapma kararı aldı ve bunun sonucunda Galaxy S21’i satın almayı planlayanların artık ayrı bir akıllı telefon şarj cihazı satın almaları gerekeceğini duyurdu. Bu, insanların OnePlus gibi şirketlerin de aynı şeyi takip edeceğini düşünmelerine yol açtı, ancak şükürler olsun ki şirket bu konuda rakibinin ayak izlerini takip etmiyor.

OnePlus Topluluk forumlarına yaptığı son yorumda şirket CEO’su Lau, OnePlus 9 serisinin kutunun içinde bir şarj cihazı ile birlikte gönderileceğini açıkladı. “Endişelenme. Şarj cihazı kutunun içinde ”dedi Pete Lau,

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler