Salı, Nisan 23, 2024

OnePlus 9 ve 9 Pro Geekbench Sonuçları Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 9 serisinin lansman tarihine adım adım yaklaşıyorken, amiral gemisi akıllı telefon ailesi hakkında giderek daha fazla bilgi sahibi oluyoruz. Hem serinin standart giriş seviyesi modeli OnePlus 9 hem de ailenin ağabeyi OnePlus 9 Pro, Geekbench web sitesini ziyaret ederek kıyaslama puanlarını ve diğer birkaç detayı ortaya çıkardı.

Geekbench 5’te, LE2125 model numaralı OnePlus 9 Pro, 1123 tek puan ve 3416 çok çekirdekli puan almayı başardı. Öte yandan, ailenin ana modeli OnePlus 9 tek çekirdekli testte 1120 almayı başardı. ve çok çekirdekli testte 3630 puan alarak çok çekirdekli performansta abisini geçmeyi başardı.

Geekbench listesi ayrıca birkaç önemli bilgi parçasını daha ortaya çıkarıyor. Liste, OnePlus 9 serisinin yakın zamanda piyasaya sürülen Snapdragon 888 işlemciden güç alacağını ve Android 11 işletim sistemi ile birlikte kutudan çıkacağını söylüyor. Ek olarak, hem OnePlus 9 hem de 9 Pro’nun 12GB RAM varyantına sahip olacağını onaylıyor.

Bununla birlikte, Geekbench listesinin az önce ortaya çıkardığı her şeyi zaten biliyoruz. Aslında, önceki sızıntılar sayesinde akıllı telefonun özellikleriyle ilgili tüm ayrıntıları hemen hemen biliyoruz. Bu arada OnePlus, 23 Mart’ta ilk akıllı saatinin yanı sıra OnePlus 9 serisini piyasaya sürecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler