Cumartesi, Nisan 27, 2024

OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro Hakkında Sızıntılar Gelmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın bu yılın geri kalanı için planlanan amiral gemisi akıllı telefonları yok, ancak şirketin önümüzdeki yıl için planlanan birkaç amiral gemisi var. Bunlar arasında, ünlü tahminci Max J. sayesinde heyecan verici bilgiler edindiğimiz OnePlus 9 ve 9 Pro da var.

2021 yılında piyasaya sürülecek ilk OnePlus amiral gemisi telefonları OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro olacak ve istihbaratçıya göre OnePlus, OnePlus 9 serisi için ‘Limonata’ kod adını kullanıyor. Ayrıca lansman tarihine biraz ışık tutuyor. Ona göre, OnePlus 9 serisi Nisan ayında piyasaya çıkabilir. Bunun dışında, düz ekranlı bir akıllı telefonu tasvir eden bir görüntü de paylaştı, ancak yaklaşan OnePlus amiral gemisinin sonunda düz bir ekran paneline sahip olup olmayacağı sorulduğunda, ihbarcı, eğri ekranını onaylayamayacağını veya inkar edemeyeceğini söyledi.

OnePlus 9 leak
OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro Hakkında Sızıntılar Gelmeye Başladı 2

Ne yazık ki, istihbaratçının Twitter profilinde paylaştığı şey tek olarak buydu. Diğer bir deyişle, akıllı telefonun özelliklerini ve neye benzediğini hâlâ bilmiyoruz. Yine de lansman tarihine yaklaştıkça OnePlus 9 ve 9 Pro hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız. İçiniz rahat olsun, OnePlus’ın yaklaşmakta olan amiral gemileriyle ilgili her şey hakkında sizi güncel tutacağız. Yani, bizi izlemeye devam edin!

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler