Salı, Nisan 23, 2024

Samsung Galaxy S9 Serisine OneUI 2.5 Güncellemesi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus kullanıcıları şu anda OneUI 2.5 güncellemesini alıyor, ancak şu anda yalnızca Almanya’daki kullanıcılar için mevcut ve yakında dünyanın diğer bölgelerinde de kullanıma sunulacak. Güncelleme, G96xFXXUCFTJ2 ürün yazılımı sürüm numarasını taşıyor ve cihazınıza bir dizi kullanışlı yeni özellik ekliyor.

Samsung, artık amiral gemisi cihazlarına üç büyük yazılım güncellemesi sunmayı vaat ettiği için Samsung Galaxy S9 serisi, Android 11 güncellemesini almaya da uygun. Bu, S9 serisinin yanı sıra Galaxy Note9’un da Android 11 tabanlı OneUI 3.0 güncellemesini alacağı anlamına geliyor. Ve büyük olasılıkla, Note9 akıllı telefonlar Android 11 güncellemesini S9 serisinden önce alacak.

OneUI 2.5 Güncellemesi ile Kablosuz Samsung DeX geliyor!

Güncelleme, bir dizi yeni özellik ve performans iyileştirmesi içerir. En heyecan verici özellik, OneUI’nin en son sürümünün kablosuz DeX desteğidir. Farkında olmayanlar için Samsung DeX, telefon ekranınızı bir TV ekranına yansıtmanıza, ardından TV’yi kontrol edebilmeniz için telefonunuzun dokunmatik yüzeye dönüşmesine izin veren bir özelliktir. Daha akıllı Wi-Fi bağlantısı, OneUI’nin en son sürümündeki başka bir kullanışlı özelliktir. Wi-Fi bağlantılarının kalitesi hakkında sizi bilgilendirecektir. Ayrıca Wi-Fi şifrelerini yakındaki Galaxy cihazlarıyla paylaşmanıza da izin verir.

OneUI 2.5 güncellemesi ayrıca bazı kayda değer kamera özellikleri içerir. Pro video moduna birkaç geliştirme getiriyor. Ayrıca otomatik odak alanını merkezden çoklu odaklamaya değiştirebiliyorsunuz. Herhangi bir video modunda daha geniş 21: 9 en boy oranında çekim kaydetme yeteneği, Samsung’un bu güncellemede eklediği bir başka heyecan verici kamera özelliğidir.

OneUI 2.5 güncellemesindeki diğer kayda değer özellikler arasında Samsung Klavye geliştirmeleri, mesajlardaki yeni seçenekler, Android 10’un tam ekran gezinme hareketlerini Microsoft Launcher, Nova Launcher gibi üçüncü taraf başlatıcılarla kullanma yeteneği bulunuyor.

Samsung Galaxy S9 veya S9 Plus kullanıyorsanız Ayarlar> Yazılım güncelleme’ye giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. iyide hocam samsung 3 yıllık güncelleme politikasını s10 ve üzeri serilerine yaptı zannetmiyorum s9 veya note9 a android 11 vereceklerini ha inşallah verir s9 kullanıcısı olarak 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler