Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S21 Serisinin Renk Seçenekleri Belirlendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S21, şirketin Şubat veya Mart aylarında piyasaya çıkan önceki “S” serisi amiral gemilerinin aksine, gelecek yılın Ocak ayında piyasaya çıkabilir. Bu yıl öne sürülen sadece S21’in çıkış tarihi değil, aynı zamanda sızıntılar da oldukça erken bir zamanda ortaya çıkıyor. Bugün erken saatlerde, Galaxy S21’in sızdırılan renderını rapor ettik ve şimdi, S21’in mevcut olacağı renk seçeneklerini de öğrenmiş olduk.

Yeni bir sızıntıya göre Samsung Galaxy S21, Gri, Pembe, Mor, Gümüş, Beyaz olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak ancak akıllı telefonun daha fazla renk seçeneğiyle sunulup sunulmayacağı net değil. Karşılaştırma amacıyla Galaxy S20, Kozmik gri, Bulut mavisi ve Bulut pembesi renklerinde mevcuttur. Note 20 serisi ile kıyaslayacak olursak; Mystic Bronze, Mystic Grey, Mystic Green renklerde mevcuttur.

Samsung Galaxy S21 Teknik Özellikleri neler olacak?

Teknik özelliklerden bahseden Galaxy Note20, ortalanmış bir delikli özçekim kamerası, plastik bir arka yüz ve kamera kümesi için yeni bir ayırt edici tasarıma sahip 6,2 inç düz ekrana sahip. Akıllı telefon Snapdragon 875 tarafından destekleniyor ve 25W hızlı şarj desteği var. Akıllı telefonun arkasında megapiksel sayısı hakkında hiçbir ayrıntı bulunmayan üç kamera olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler