Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus 9E İşlemcisi Amiral Gemisi Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo’dan ayrıldıktan sonra daha fazla akıllı telefon tanıtmaya başlayan OnePlus, yeni yılda da iddialı modeller sunmaya devam edecek. Bunlardan birisi OnePlus 9E olacak.

Aslında isimlendirme konusunda hala emin değiliz. Bazı kaynaklar 9E modelinin geleceğinin bazı kaynaklar ise Lite modelinin geleceğini söylüyor. Nasıl isimlendirilirse isimlendirilsin asıl önemli olan böyle bir modelin gelecek olması ve telefonun özellikleri için ortaya atılan iddialar.

OnePlus 9E amiral gemisi işlemci kullanacak

Uygun fiyata satışa çıkacak bir telefon olarak lanse edilmiş olsa da son bilgilere göre bu telefonda amiral gemisi bir işlemci kullanılacak. Artık eski diyebileceğimiz amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 865 kullanacağı söylenen telefon, böylece üst seviye modellere göz kırpacak.

Telefonun işlemcisi gibi kameraların da amiral gemisi olacağı iddiası var. Yeni işlemcilerin yanında ana kamera 48 MP olacak. Kaliteli ana kamera, 16 MP ultra geniş açı kamerası ile desteklenecek.

OnePlus 9E

Üçüncü kamera 5 MP makro kamerası. Son kamera ise birçok telefonda görülen 2 MP derinlik kamerası olacak ki bu dörtlü işini iyi yapabilir. Hem görüntü işleme birimi Snapdragon 865 serisine ait hem de kameraların lensleri iyi.

Gerçekten OnePlus 9E bu özelliklerle gelir ve bir de uygun fiyata satılırsa, işte o zaman çok satar. Öyle ki insanlar artık alternatif modeller arıyor. Daha uygun fiyatlı, ama güçlü olan yeni alternatifler.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler