Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus Buds Hakkında Yeni Sızıntılar Paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni bir sızıntı, OnePlus beyciğimin piyasaya süreceği tam kablosuz kulaklıklarına daha iyi bir göz atmamızı sağlıyor. OnePlus Buds kulaklıklar hakkındaki sızıntılar cihazın yazılımının bulunduğu bir APK dosyasından elde edildi.

Cihazı kendisinin sayesinde tanıdığımız Max Weinbach ise cihaz hakkında yepyeni görselleri Twitter hesabı üzerinden bizlerle paylaştı ve kulaklıklar hakkında daha fazla detay sahibi olmamızı sağladı.

OnePlus Buds kulaklıklar hakkında henüz bir fiyat bilgisine sahip değiliz ancak cihazın 100 Doların altında satılacağını biliyoruz. Şirket, Instagram hesabından paylaştığı bir gönderide kulaklığı işaret bir video paylaştı ve açıklamaya $XX.XX yazdı.

Her ne kadar yorumlarda 99.99 dolar esprisi geçse de çoğu kişi 55 dolardan fiyatlandırılacağını iddia etti.

https://www.instagram.com/p/CC03binHhWA/

APK’dan elde edilen bilgilere göre OnePlus Buds; siyah, mavi ve beyaz renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Kablosuz kulaklık OnePlus Buds aynı zamanda şirketin kurucu ortağı Carl Pei tarafından kullanılırken görüntülendi.

pei buds

9to5Google beyciğime göre OnePlus Buds aynı zamanda Dolby Atmos ses teknolojisini de içerisinde barındıracak ve ek olarak Apple cephesinde de olduğu gibi eğer kulaklıklarınızı kaybederseniz “Cihazımı Bul” aracılığı ile nerede olduklarını görebileceksiniz.

APK’da bulunan resimler, bir kulaklığı kulaktan çıkarırken hızlı eşleştirme, dokunmatik kontroller ve otomatik duraklatma özelliği öneriyor.

OnePlus Buds, Weinbach’ın tweet’te belirttiği gibi Vivo’nun yeni TWS Neo kablosuz kulaklıklarına geçici bir benzerlikten daha fazlasını taşıyor. OnePlus, Vivo, Oppo, Realme ve iQoo’ya da ev sahipliği yapan Çin konglomeri BBK Electronics’in altında yer alıyor.

oneplus buds illo

Ayrıca bir diğer iddia ise OnePlus Buds‘ın tıpkı Apple AirPods ailesi gibi kapağı açınca otomatik eşleşme desteği ile geleceğini söylüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler