Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus Buds Pro Teknik Özellikleri Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devi 22 Temmuz’da OnePlus Nord 2 isimli akıllı telefonunu piyasaya sürecek ve bu akıllı telefon ile birlikte şirketin tam kablosuz kulaklık modellerinden OnePlus Buds Pro’nun bu lansmanda tüketiciler ile buluşacağı onaylandı, ancak kablosuz kulaklıkların teknik özellikleriyle ilgili önemli ayrıntılar olduğunu bilmiyorduk. Bugün, OnePlus Ar-Ge şefi Kinder Liu’nun OnePlus Buds Pro hakkında CNET’e önemli ayrıntılar vermesiyle artık cihaz hakkında teknik özelliklere sahibiz.

Şef Kinder Lui, OnePlus Buds Pro’nun, kendisine göre “harici gürültüyü izleyecek” ve ardından gürültü önleyici sayaç frekansları üretecek olan üç mikrofon yardımıyla “uyarlanabilir gürültü iptali” özelliği sunulacağını onayladı. Gürültü engelleme frekansları 15 ila 40 dB arasında değişiklik gösterecek.

Kullanım süreleri harika!

OnePlus Earbuds case
OnePlus Buds Pro Teknik Özellikleri Açıklandı! 2

Şirketin Ar-Ge şefi, Buds Pro ile ilgili başka bir önemli bilgi verdi. OnePlus Buds Pro’nun gürültü engelleme devre dışı bırakıldığında tek bir şarjla 38 saat pil ömrü sunacağını da açıkladı. Gürültü engelleme özelliği etkinleştirildiğinde, kullanıcılar tek bir şarjla 28 saat aktif dinleme elde ediyor olacak. Bunlar gerçekten güzel rakamlar.

Buds Pro ayrıca hızlı şarj teknolojisini de destekleyecek – USB-C şarj cihazıyla 10 dakikalık şarj, 10 saatlik pil ömrü sunacak. Kulaklık çiftleri de ayrıca kablosuz şarj teknolojisini destekleyecek ancak şarj hızları 2W ile sınırlı kalacak.

Fiyatı ne kadar olacak?

Ar-Ge şefi CNET’e verdiği demeçte, Buds Pro’nun fiyatlandırması hakkında hiçbir ayrıntı paylaşmadı, ancak bir “Pro” model olacağı için fiyatın Galaxy Buds Pro ve Apple AirPods Pro’nun fiyatına yakın olmasını bekliyoruz. Her durumda, OnePlud Nord 2’nin fiyatının nasıl sızdırıldığı gibi, fiyatlandırma da lansman tarihinden önce sızdırılacaktır diye umut ediyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler