Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus Buds Z2 Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eylül ayına girmemizle birlikte, OnePlus Buds Z2 kablosuz kulaklıkların sızdırılmış görüntüleri internete düşmüştü ve bize yaklaşan Buds Z halefinin nasıl görüneceğine daha yakından bakmamızı sağladı ve şimdi ise, en son sızıntı sayesinde, Buds Z2’nin temel özellikleri hakkında bilgi sahibi olduk. İstihbaratçı Max Jambor‘a göre, yeni Buds Z2, Aktif Gürültü Önleme (ANC) ve Bluetooth 5.2 bağlantı teknolojisine sahip olacak. Karşılaştırma yapacak, Buds Z2 selefi ANC desteğine sahip değildi.

Ayrıca, Hong Kong merkezli teknoloji şirketi OnePlus’ın yeni tam kablosuz kulaklıkları, IP55 sertifikasına sahip olacak ve bu da demek oluyor ki cihazın toz ve sudan kaynaklanan hasarlara karşı dayanıklılık sağlaması anlamına geliyor. Ana model OnePlus Buds Z’de IP55 sertifikasına sahip. OnePlus Buds Z2, bir önceki model gibi Dolby Atmos desteği sunuyor olacak.

OnePlus Buds Z2 3 scaled 1
OnePlus Buds Z2 Teknik Özellikleri Sızdırıldı! 2

Yeni OnePlus Buds Z2, tam şarj ile 38 saatlik kullanım ömrüne sahip olacak ve 10 dakikalık şarj ile birlikte 5 saatlik oynatma süresi sunacak. Şirket, OnePlus Buds Z2 için standart renk seçenekleri belirlemiş durumda; kulaklıklar siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa çıkacaklar.

Önceki sızıntılarda da iddia edildiği gibi, OnePlus Buds Z2, tasarım açısından Buds Z’ye çok benziyor olacak ve Ekim ayında OnePlus 9 RT ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler