Perşembe, Mart 28, 2024

OnePlus CEO’su Pete Lau: 5G Destekli Telefonlar Daha Pahalı Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus CEO’su Pete Lau‘nun yaptığı açıklamaya göre, yeni çıkacak olan 5G destekli cihazlar 200-300 dolar daha pahalı olacak. Çıkacak olan yeni model 5G destekli OnePlus cihazlar 1000 doların altında tutulmaya çalışılacağını da belirtti.

Pete Lau, diğer akıllı telefon üretici firmaların 5G destekli cihazlarının fiyatlarını göz ardı ederek geliştirip üreteceklerini belirtti. Çünkü diğer firmaların fiyatlarına oranla 5G destekli cihazları 1000 doların altında tutmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca 5G teknolojisini geliştirirken 4G teknolojisine kıyasla daha zorlayıcı bir çalışma sürdürdüklerini belirtmiş.

5G Teknolojisi ile Fiyatlar 1000 Doları Geçebilir!

Snapdragon 855 Mobile Platform Chip Front

OnePlus firması genellikle 500 dolar bandında amiral gemisi üretirken birden bire 5G teknolojisi ile 1000 dolar bariyeri koyması pahalı gelebiliyor. Ancak CEO’nun belirttiği gibi 5G desteği için her marka fiyatlarını yükselttiğinde, 1000 dolar altında 5G destekli akıllı telefon sayısı azalacak. Bu sayede OnePlus başarılı bir satış rakamına ulaşabilmeyi hedefliyor.

OnePlus yeni çıkaracağı akıllı telefon modelinde Snapdragon 855 işlemcisi kullanırken ayrıca 5G desteği ile de gelecek. 5G destekli cihaz ilk olarak Avrupa’da satışa çıkarılmaya planlanıyor. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler