Perşembe, Mart 28, 2024

Snapdragon 855’li Samsung Galaxy S10 AnTuTu Skor Puanları Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung şuanda yeni Galaxy S10 akıllı telefonu için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da hem teknik özellikleri hem de AnTuTu test sonuçları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün edindiğimiz önemli detaylara göre Snapdragon 855‘li yeni Galaxy S10, Antutu test puanlarında 343.051 puan alarak rekor kırdı.

Bu tür sonuçlar yeni akıllı telefonlar çıkmadan önce yayınlanıyor ama doğru olup olmadığı konusu şüpheli. Biraz da pazarlama stratejisi diyebiliriz. Bilirsiniz, her yeni akıllı telefon diğerleri ile rekabet edebilmek adına test sonuçlarını olabildiğince yüksek göstermeye çalışıp, ilgileri üstüne çeker.

Snapdragon 855 ile Galaxy S10 Antutu Sonuçları Nasıl?

Geçen hafta ortaya çıkan bu sonuçlar Çin’den geldi. Samsung Galaxy S10 akıllı telefonu Exynos 9820 modeli ile güçlendirildiği yönünde önemli bilgiler bulunurken, bu puan Samsung’un ilk 7/8 nm işlemcisinden neler bekleyebileceğimize dair önemli bir bakış açısı sağladı.

Şimdi Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisi ile birlikte gelecek olan bu cihaz, AnTuTu test sonuçlarında çok ciddi puanlar aldığı görülüyor. Hani hep diyoruz ya “tamam arkadaş akıllı telefonlar yapıldı edildi ama, daha ne ekleyecekler üzerine?” diye. İşte o eklenecekler bitmiyor arkadaşlar. Bitmeyecek de emin olun.

Antutu’nun resmi Weibo izni ile elde edilen bu sonuçlar, Exynos 9820 üzerinden Snapdragon 855 için 18.000 puanlık bir yol haritası görünüyor. Daha önemlisi şaşırtıcı bir şekilde bu skor tepeye oturmayı başarıyor. Exynos 9820 ise şuanda bir bilgisayar performansı kadar önemli gelecekler vaat ettiğine dair söylentiler de mevcut.

samsung galaxy s10 antutu

Şuanda Snapdragon 855, Huawei’nin Kirin 980’nine göre çok daha iyi performanslar verdiği görülürken, yine çekişmeli bir pazar bizleri bekliyor olacak.

Yani 2019 yılında çıkacak olan akıllı telefonlar için şimdiden önemli gelişmelerin geldiğini söyleyebiliriz. Bakalım yeni Samsung Galaxy S10 akıllı telefonunda bizi şaşırtacak ne gibi sürprizler olacak hep birlikte göreceğiz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler