Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus İki Adet Orta Segment Telefon Piyasaya Sürecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus, akıllı telefon işi için yeni bir strateji üzerinde ilerliyor. Yeni stratejisinin bir kısmı, giriş seviyesi ve bütçe dostu akıllı telefonlarına, çoğumuzun Apple ve Samsung gibi amiral gemisi bir akıllı telefon markası olmak istediğini düşündüğümüzün aksine odaklanmayı içeriyor. Geride bıraktığımız ay, OnePlus’ın ABD pazarı için OnePlus Nord N10 5G adlı uygun fiyatlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar için bir başka iyi haber ise, OnePlus’ın bir değil iki uygun fiyatlı akıllı telefon üzerinde çalışıyor olması – biri tabii ki Nord N10, diğeri ise OnePlus Nord N100 olarak adlandırılacak Hint asıllı ünlü haberci Mukul Sharma’ya göre ayrıca bu iki yeni uygun fiyatlı akıllı telefonun bu ayın sonunda Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürüleceğini iddia ediyor.

Sadece Amerika Birleşik Devletleri içerisinde satılacak

Ayrıca bu iki akıllı telefonun Amerika Birleşik Devletleri dışında satışa sunulmayacağı da söyleniyor, bu da Hindistan gibi gelişmekte olan pazarların bunu elde etme ihtimalinin düşük olduğu anlamına geliyor. Yine de, resmi kaynaklardan Nord N10 ve N100’ün satışa sunulduğuna dair bir haber alamadık.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler