Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus Nord CE2 Lite Görselleri ve Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus‘ın daha öncesinde Snapdragon 695 yonga setinden güç alan ve 5G bağlantı desteğine sahip Nord CE2 Lite isimli bir akıllı telefon piyasaya sürmesi bekleniyordu ve bugün ise Yogesh Brar isimli analistin Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda bazı teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı.

Söylentilere göre akıllı telefon 6.58 inç boyutunda 120Hz yenileme hızı sunan LCD ekran ile birlikte gelecek. Yan çerçevede bulunan parmak izi okuyucusuna sahip bir güç düğmesi bulunacak.

OnePlus Nord CE2 Lite olası szıdırılan teknik özellikleri

6.58 inç boyutunda Full HD+ LCD ekran ile gelen akıllı telefon Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setinden güç alacak ve 128 GB Depolama Alanı ile birlikte gelecek. 6GB ile 8GB RAM seçeneği sunan cihaz 33W hızında şarj olan 5000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alırken arka tarafta; 64MP çözünürlüğünde ana kamera, 2MP çözünürlüğünde mono kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kameranın yer aldığı dikdörtgen kamera kümesine sahip olacak.

Titreşim moduna alma tuşuna sahip olmayan akıllı telefon yazılım cephesinde OxygenOS 11 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 çalıştırıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler