Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Nord N10 5G Teknik Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus Nord N10 5G, Qualcomm’un ilk 5G donanımlı Snapdragon 600 serisi yonga seti olan Snapdragon 690 işlemciden gücünü alacak. Karşılaştırma amacıyla, OnePlus Nord, 5G ile donatılmamış ve SD 690’dan %25 daha az güçlü olan Snapdragon 675 tarafından desteklenmektedir. Nord N10 5G, en az 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olacaktır, bu da aynı zamanda daha fazla RAM ve depolama alanına sahip başka bir varyant olacaktır.

Ekrandan bahsedecek olursak, Nord N10 5G, 90Hz yenileme hızına ve FHD + çözünürlüğe sahip 6,49 inç ekrana sahip olacak. 90Hz ekran yenileme hızı Nord akıllı telefonunda da bulunabiliyor ve şimdi N10’a modelinde de geliyor, öyle görünüyor ki şirket düşük maliyetli akıllı telefonlar yapsa da, minimum olarak 90Hz ekran yenileme hızı sunmak istiyor.

Nord N10, iyi bir kamera kurulumuna sahip olacak. Akıllı telefon, 8MP geniş açılı lens ve iki 2MP yardımcı sensörle birleştirilecek 64MP ana kameraya sahip olacak. Şu anda özçekim kamerasıyla ilgili herhangi bir bilgimiz yok.

Cihazı internete sızdıran kişi bu iki yeni uygun fiyatlı OnePlus telefonunun fiyatından bahsetmedi, ancak söylentilere göre N10’un 400 doların altına mal olacağı söylendi. Şu anda Nord N100 akıllı telefonlarının özellikleri ve fiyatları hakkında hiçbir bilgimiz yok. Umarım lansmandan önce onlar hakkında daha fazla bilgi ediniriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler