Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus Nord N20 5G Resimleri İnternete Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli teknoloji devlerinden OnePlus, geçen seneden bu yana orta sınıf akıllı telefon segmentine çok fazla odaklanıyor ve Nord serisinin başarılı olması ile birlikte şirketin göstermiş olduğu çabalar meyvelerini verdi. Şirket, orta sınıf segmentinde akıllı telefon üretmeye Nord N20 5G ile devam edecek.

Akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağını henüz bilmiyoruz lakin internete sızan görseller sayesinde akıllı telefonun tasarımı hakkında bilgilere sahibiz. 91 Mobiles ekibi (@OnLeaks aracılığıyla) OnePlus Nord N20 5G modelinin görüntülerini paylaştı ve sızdırılan görsellerden yola çıkarak akıllı telefonun selefinden çok farklı bir arka kamera kümesine sahip olacağını öğrendik.

Nord N20 5G modeli selefine göre dikdörtgen bir kamera kümesi kullanmıyor bunun yerine kameralar ve LED flaş ışığı arka panelin üzerinde çıkıntı şeklinde duruyor. Selefinden (Nord N10) farklı olarak iPhone 13 mini akıllı telefonunu andıran düz bir tasarıma sahip olacak.

oneplus nord n20 5g
OnePlus Nord N20 5G Resimleri İnternete Sızdırıldı! 2

Şirketin yeni nesil telefonlarından Nord N20, selefi ile bir takım benzer özelliklere sahip olacak. Örnek vermemiz gerekirse hem Nord N20 hem de N10 şirketin popüler uyarı kaydırma özelliğine sahip değil, ekranın sol üst tarafına konumlandırılmış delik kamera çentiği ve 3,5mm’lik jak girişinin varlığı da iki cihazda da ortak bulunan özelliklerden bazıları. Nord N20 modelinin sol kenarında ses seviyeleri düğmeleri ve SIM kart yuvası yer alıyorken alt tarafta mikrofon ve hoparlör ızgaraları da bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler