Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus Telefonlara ‘Always on Display’ Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus telefon kullanıcıları uzun süredir şirketten “her zaman açık ekran (always on display)” özelliğini talep ediyor ve şirket nihayetinde konuya dahil oldu ve istenileni gerçekleştirdi. OnePlus beyciğim ise bugün Twitter üzerinden bu istek ile ilgili “yol haritamızda” var dedi.

“Always on Display” özelliğinin isteği, 999’dan fazla beğeni alan ve OnePlus’ın Fikirler Portalına gönderilen en popüler fikirlerden bir tanesi idi. Portal, kullanıcıların yeni yazılım özellikleri için öneriler sunmasına olanak tanıyor ve bunlara ek olarak şirketin uygulamaya karar verdiği başvurular ödül ile sonuçlanabiliyor.

Özelliği yenilikçi telefonlar alabilir

Yeni bir OnePlus modeline sahipseniz, muhtemelen bu özelliği almak için yeni donanım beklemek zorunda kalmayacaksınız; gelecekteki OxygenOS, OnePlus’ın özel Android tabanlı işletim sistemine eklenecek. Ancak ücretsiz olarak gelmeyecek: her zaman açık bir ekran çok fazla güç gerektiriyor.

Şirket, Fikirler portalına yaptığı açıklamada “mükemmel bir şekilde optimize edildiğinden emin olmak için AOD üzerinde ince ayar yapmaya çalıştığını” yazdı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler