Salı, Nisan 23, 2024

OnePlus Watch’ın Cyberpunk 2077 Sürümü Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen yıl Kasım ayında, OnePlus’ın Cyberpunk 2077 oyunundan esinlenerek sınırlı sayıda üretilen bir akıllı saat üzerinde çalıştığını bildirmiştik. Daha önceden paylaştığımız sızıntıları canlandıran OnePlus, OnePlus Watch Cyberpunk 2077’nin bu ayın sonunda piyasaya çıkacağını resmi olarak duyurdu. Daha spesifik olmak gerekirse, sınırlı sayıda üretilen OnePlus Watch yalnızca Çin pazarında satışa açık olacak.

Tahmin ettiğimiz gibi, OnePlus Watch Cyberpunk 2077 sürümü kauçuk kayışlarda özel temalar, animasyonlar, saat yüzleri, neon sarısı ve siyah vurgular içerecek. Bununla birlikte, teknik özellikler orijinal OnePlus Watch ile birebir olarak yani teknik açıdan üstün özelliklere sahip olmayacak, yani uyku izleme, 50’den fazla saat yüzü, 1,39 inç AMOLED ekran, 402mAh pil, SpO2 ve kalp atış hızı sensörleri, dahili GPS ve IP67 derecesi.

oneplus watch cyberpunk 2077 hero
OnePlus Watch'ın Cyberpunk 2077 Sürümü Geliyor! 2

Bu, OnePlus’ın özel sürüm olarak piyasaya sürdüğü ilk ürünü değil. Geçtiğimiz sene, Shenzhen teknoloji firması, Cyberpunk 2077’den esinlenerek sınırlı sayıda OnePlus 8T modelini piyasaya sürmüştü. Bundan önce, OnePlus, “T” markalı akıllı telefonlarının Mclaren Sürümü’nü de yayınlıyordu.

Saate geri dönersek, sınırlı sayıda üretilen saatin, teknik özellikler söz konusu olduğunda orijinal akıllı saatten farklı olması pek olası görünmüyor. Ancak görünüş açısından, Cyberpunk 2077 sürümü orijinal sürümden gözle görülür şekilde farklı olacak, ancak temel özellikler aynı kalacak – sınırlı sürüm saat, orijinal OnePlus Watch gibi dairesel bir tasarıma sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler