Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Watch Active 4 Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakın zaman içerisinde Samsung’un piyasaya süreceği akıllı saatlerinin, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4’ün işletim sistemi konusunda internet devi Google’ın WearOS işletim sistemini benimseyeceğini bildirmiştik. Ayrıca, Samsung’un WearOS tasarımını TizenOS’unkine benzer tutacağını da çeşitli kaynaklardan duyduk. Şimdi ise, güvenilir kaynakçı Ice Universe, Samsung’un WearOS’un tasarımını değiştirmek için TizenOS’un bazı tasarım öğelerini kullanacağını da iddia etti.

Saatin kasa detayları sızdırıldı

Analist, Galaxy Watch Active 4’ün özellikleri hakkında da bize bazı değerli bilgiler verdi. Tahminlere göre, Galaxy Watch Active 4 dar bir çerçeveye sahip olacak ve çoğu kullanıcının beklediği gibi 2.5D cam yerine 2D temperli cama sahip olacak. Akıllı saatin çerçevesi titanyum alaşımından yapılacak ve bu, kasaya göre çerçeveye mükemmel bir doku kazandıracak. Galaxy Watch Active 4, 5nm işlemciye dayalı olacak.

Ne yazık ki, Galaxy Watch Active 4’ün özellikleri hakkında bildiğimiz tek şey bu. Henüz elimizde işlemcisi, ekranı, belleği, depolama alanı, renk seçenekleri, pil ömrü gibi daha önemli detaylar yok lakin ilerleyen zamanlarda bu detaylara sahip olacağımızdan eminiz. Bu arada Galaxy Watch 4, Watch Active 4’ten çok farklı olmayacak, ancak tasarımlar ve özellikler açısından bazı küçük farklılıklar görebiliriz. Ve Watch Active 4 gibi Watch 4 de WearOS temelli olacak.

Hem Galaxy Watch 4 hem de Watch Active 4’ün 2021 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler