Cumartesi, Nisan 20, 2024

OnePlus, Yeni Modeli Nord 2’yi Sızdırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz gün (25 Mayıs), Shenzhen merkezli teknoloji devlerinden OnePlus, şirketin Avrupa bölgesinde yürüttüğü Stadia Premiere Edition iş birliği ile ilgili tüm detayları yayınladı. SSS (Sıkça Sorulan Sorular) bölümünde şirket, anlaşmayı destekleyecek akıllı telefonların isimlerini açıkladı. Şirket, yalnızca mevcut akıllı telefonlarının adlarından değil, aynı zamanda henüz piyasaya sürülmemiş akıllı telefonlarından da bahsetti.

Sıkça Sorulan Sorular bölümünde OnePlus, henüz piyasaya çıkmamış OnePlus Nord 2 akıllı telefonunun Stadia İşletme Sürümü anlaşması için desteklenen akıllı telefonlardan biri olacağını paylaştı ve böylece akıllı telefonun varlığını doğruladı. OnePlus, Nord halefinin adından ilk kez resmi sitesinde bahsetti.

1621951199381
OnePlus, Yeni Modeli Nord 2'yi Sızdırdı! 2

İkinci nesil OnePlus Nord’un, Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemci tarafından güç alacağını birinci nesil OnePlus Nord’dan farklı olarak Dimensity 1200 yongası tarafından destekleneceğini biliyoruz. Ve şirket Nord 2 modelinin özelliklerini resmi olarak onaylamasa da, bu sızdırmaya bakarak lansman tarihinin yakın zamanda gerçekleşeceğini tahmin edebiliriz.

Teknik özelliklerin geri kalanı hakkında çok fazla bilgi bilmiyoruz, bu da kamera, pil, ekran gibi önemli bileşenlerin hangi teknik özelliklerde olacağının hâlâ bilmediğimiz anlamına geliyor. Ama bu birinci nesil Nord sürümünden daha güçlü olacağını tahmin etmemize engel değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler