Salı, Nisan 16, 2024

OnePlus Z’nin Gerçek Fotoğrafı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus beyciğimin OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro muadili olacak ve aslında 2015 senesinde OnePlus X olarak piyasaya sürülen ve günümüzde yenilenerek OnePlus Z adı ile piyasaya çıkacak orta segment telefonun geçtiğimiz günlerde haberini yapmıştık.

Şirket daha önce hiç cihaz hakkında herhangi bir bilgi vermemiş olsa dahi, gelişmeye yakın kaynaklara göre, şirket bu yıl Temmuz ayı içerisinde OnePlus Z modelini piyasaya sürmek için hazırlıklar yapıyor.

Ve şimdi bu sürümden sadece iki ay uzak olduğumuza göre, sızıntılar çevrimiçi olarak ortaya çıkmaya başladı ve akıllı telefonun neye benzediğiyle ilgili ayrıntılar verdi. Ve şimdi, True-Tech’in OnePlus Z’nin uygulamalı görüntüsü sayesinde, yaklaşan bütçe amiral gemisi akıllı telefonu hakkında bazı önemli bilgilerimiz var.

OnePlus Z leak image
OnePlus Z'nin Gerçek Fotoğrafı Sızdırıldı! 2

Sızan uygulamalı görüntüye göre, yaklaşmakta olan OnePlus Z, selfie kamera için yer açmak amacıyla merkezi olarak hizalanmış delik delme tasarımına sahip düz bir ekrana sahip olacak. Bu, her ikisi de sol üst köşede bir delik delme tasarımına sahip kavisli bir ekrana sahip olan yeni piyasaya sürülen OnePlus 8 ve 8 Pro’nun ekranının tasarımından farklıdır.

Yukarıdaki görüntü, OnePlus Z’nin günümüzün OnePlus akıllı telefonlarında yaygın olan ekran içi parmak izi sensörünü de içerisinde barındıracağını söylüyor.

Bununla birlikte, söylentilere inanılırsa, OnePlus Z, OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’daki merkezle hizalanmış kamera modülünün aksine, dikdörtgen kamera modülüne sahip olacak ve sağ tarafta konumlandırılacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler