Cumartesi, Nisan 27, 2024

OnePlus’tan 65W’lık Kablosuz Şarj Standı Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong, Shenzen merkezli teknoloji devi OnePlus‘ın 23 Mart tarihinde, şirketin ilk akıllı saati olan OnePlus 9 serisi de dahil olmak üzere çok sayıda yeni ürününü piyasaya süreceği bir etkinlik düzenleyeceğini sizlerle birlikte paylaşmıştık ve şimdi şirketin bu etkinlik içerisinde yeni bir ürün formu olan Kablosuz Şarj Standını piyasaya sürmesini bekliyoruz.

Hint asıllı haberci Ishan Agarwal’a göre OnePlus 9 Pro, 50W kablosuz şarj desteği alırken, OnePlus 8 Pro modelinin selefi 30W kablosuz şarj hızlarını destekliyor. Onaylanmamış olmasına rağmen, normal OnePlus 9 ve OnePlus 9R’nin, OnePlus 8 gibi kablosuz şarj teknolojisini destekleme olasılığı düşük.

oneplus 9 pro leak
OnePlus'tan 65W'lık Kablosuz Şarj Standı Geliyor! 2

Yaklaşan OnePlus amiral gemisinin Snapdragon 888 işlemciden güç alacağı onaylandı. Önceki söylentilere göre OnePlus 9 modeli, 120Hz yenileme hızı ve HDR içeriği desteğine sahip bir ekran ile gelirken. OnePlus 9 Pro modeli, eğme-kaydırma modlu 3,3x yakınlaştırma dahil olmak üzere 4 kameraya ev sahipliği yapıyor olacak. Ek olarak, 9 Pro modeli, kamerada Hasselblad markasına sahip olacak. Diğer özellikler arasında 4.500mAh pil, Android 11 işletim sistemi, 6.7 inçlik QHD + ekran, LPDDR5 RAM, 50MP IMX789 birincil kamera, Sony IMX766 ultra geniş açı kamera ve 4K 120fps video kaydı özellikleri yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler