Perşembe, Nisan 25, 2024

OneUI 4.0 için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, Android 12 işletim sistemi tabanlı OneUI 4.0 kullanıcı arayüzü güncellemesini beta test kullanıcıları ile Eylül ayında test etmeye başladı, ancak şirketin kararlı güncellemeyi ne zaman yayınlayacağına dair net bir tarih henüz belli değildi.

Forum üzerinde bir konuyu yanıtlarken, Samsung moderatörlerinden bir tanesi, şirketin Aralık ayında piyasaya sürülmek üzere Stable OneUI 4.0 sürümü üzerinde çalışmalar yapmakta olduğunu belirtti. Samsung’un bu yıl güncellemeyi sunmak için Koreli telekom operatörleriyle birlikte çalıştığını da ek olarak doğruladı.

one ui 4.0 pch 1
OneUI 4.0 için Tarih Belli Oldu! 2

Şu anda şirket, beta programına kayıtlı Galaxy S21 kullanıcıları ile Android 12 güncellemesini test ediyor. Şirketin, beta güncellemesini önümüzdeki günlerde diğer amiral gemisi Galaxy telefonları için kullanıma sunması bekleniyor. OneUI 4.0 güncellemesinin Aralık ayında piyasaya çıktığını görmek bizi şaşırtmayacak olsa da geliştirme sürecinde yaşanılacak olan hatalar yayın tarihini ileriye atabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler