Çarşamba, Nisan 24, 2024

Oppo A7n Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, Çin’de düzenlemiş olduğu lansman ile beraber orta sınıfta konumlandırdığı ve A7n adını verdiği yeni akıllı telefonunu tanıttı.

Oppo A7n Teknik Özellikleri

Oppo’nun yeni akıllı telefonunun teknik özelliklerine bakıldığında 1520 x 720 piksel çözünürlüğünde, 6.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Gücünü Mediatek’in Helio P35 yonga setinden alan cihaza, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca bu depolama alanı akıllı telefonunun MicroSD kart desteği sayesinde 256GB’a kadar arttırılabilecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13MP ve 2MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumuna ev sahipliği yapan akıllı telefon ön tarafında ise 16MP çözünürlüğe sahip bir adet selfie kamerasını barındırıyor.

Kutudan Android 8.1 Oreo işletim sistemi üzerine kurulu ColorOS arayüzü ile beraber çıkacak olan cihaz, 4.230mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alacak.

385983

Renk seçeneği olarak sadece yeşil olarak satışa sunulacak Oppo A7n’in fiyat etiketine bakıldığında ise firma tarafından 223 dolar olarak belirlenmiş durumda. Teknik özelliklerinin ve fiyat etiketinin tam olarak belli olduğu cihazın ne zaman satışa sunulacağı ise şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler