Cumartesi, Nisan 20, 2024

Oppo A97 5G Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ünlü analist Evan Blass, Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo’nun yeni nesil akıllı telefonunun render ve pazarlama görsellerini internete sızdırmayı başardı ve bu sayede akıllı telefonun hangi renk seçeneklerine sahip olacağını öğrenmiş olduk.

Oppo A97 5G, daha öncesinde internete sızdırılan mavi renk seçeneğinin yanı sıra Siyah ve Pembe renk seçeneklerinde satışa sunulacak. Akıllı telefon buzlu bir arka kaplamaya sahip olacak ve biyometrik kimlik doğrulama tarafında yan çerçevede yer alan güç düğmesinde parmak izi okuyucusu sunacak. Alt çerçeveye geldiğimiz zaman USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ve 3,5mm’lik jak girişi yer alıyor olacak.

Spekülasyonlara göre Oppo A97 5G, ön tarafta su damlası çentik içerisinde 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası barındıran 6.56 inçlik LCD ekran ile geliyor olacak ve arka taraftaki kamera kümesinde 48MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde yardımcı kamera yer alıyor. Kamera kümesi oldukça basit çift lens tasarımına hakim. Akıllı telefon içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli bataryadan karşılıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler