Cuma, Nisan 26, 2024

Realme GT Neo 3 150W Thor Love ve Thunder Limited Edition Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzhen merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, Mart ayında GT Neo 3 150W modelini tanıttı ve Mayıs ayında ise Naruto Edition tanıtıldı. Bugün ise şirket akıllı telefon ailesinin yeni üyelerinden Realme GT Neo 3 150W Thor Love ve Thunder Limited Edition‘ı resmi olarak tanıttı.

Gençlere ve hayranlara hitap eden akıllı telefon için Marvel Studios ile birlikte yapılan ortaklıkta akıllı telefonlar Marvel Studios’un Thor: Love and Thunder filminden esinlenen kartlar, çıkartmalar, madalyalar ve bir sim kart ejektörü içeren premium bir hediye kutusunda gelen GT Neo 3 150W Nitro Blue versiyonu

Teknik açıdan hiçbir fark yok!

gtneo3 thor
Realme GT Neo 3 150W Thor Love ve Thunder Limited Edition Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 3

Teknik özellikler tarafında değişen herhangi bir şey yok; MediaTek’in Dimensity 8100 yonga setinden güç alıyorlar, ön tarafta 120Hz yenileme hızına sahip Full HD+ çözünürlük sunan 6.7 inçlik AMOLED ekran sunuyorlar. Arka tarafta 50MP çözünürlüğünde ana kameranın öncülük ettiği üçlü kamera kümesi yer alırken ön tarafta 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor.

realme gt neo 3 thor love ve thunder limited edition
Realme GT Neo 3 150W Thor Love ve Thunder Limited Edition Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 4

Akıllı telefonlar biyometrik kimlik doğrulama tarafında ekran altı parmak izi okuyucusuna sahipken yapılandırma tarafında 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı sunuyor ve içerisinde bulundurdukları donanımın ihtiyaç duyduğu tüm enerjiyi 150W hızlı şarj destekli 4500 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler