Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi 12 Lite, Dört Farklı Renk Seçeneği ile Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi‘nin yeni nesil akıllı telefonlarından 12 Lite modeli yakın zaman içerisinde gerçekleştirilecek olan bir lansman etkinliğinde tanıtılıyor olacak ve şirket lansman öncesinde yayımladığı görseller ile akıllı telefonun en az dört renk seçeneği ile geleceğini belirtti; Yeşil, Mor, Pembe ve Gümüş.

Xiaomi, paylaştığı bir dizi tweet’te akıllı telefonu “tüy ağırlığı kadar ince tasarım” olarak nitelendirirken, “tarzınıza uyacak çeşitli renk seçenekleriyle” geleceğini vurguladı. Mevzubahis pazarlama görselleri ne akıllı telefonun tasarımı hakkında bir şeyler gösteriyor ne de bir teknik özellik belirtiyor.

Fakat uzun süredir internette dolaşan spekülasyonlara göre akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 778G yonga setinden alacak ve arka tarafta 108MP çözünürlüğünde ana kameranın yer aldığı üçlü bir kamera kümesi sunacak. Xiaomi 12 Lite, içerisinde barındırdığı bu donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 67W hızında şarj olabilen 4500 mAh kapasiteli bataryadan sağlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler