Perşembe, Nisan 18, 2024

Redmi K50i için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi’ye ait akıllı telefon üreticisi Redmi, Hindistan’da Redmi K50i modelini tanıtmaya hazırlanıyor ve geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir akıllı telefonun lansman tarihini ortaya koydu. İddia edilen rapora göre şirket, Redmi K50i modelini 20 Temmuz’da Hindistan’da piyasaya sürüyor olacak.

Henüz şirket tarafında Redmi K50i’nin herhangi bir özelliğini resmi olarak paylaşmadı fakat şirket tarafından paylaşılan tanıtım görselleri akıllı telefonun tasarımı hakkında bizlere bazı fikirler veriyor. Tanıtım görseline baktığımız zaman arka tarafta kare formatında bir üçlü kamerası yer alıyor.

Redmi K50i teknik özellikleri neler olacak?

redmi k50i 5g tanitim görseli
Redmi K50i için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

Aslına bakılırsa Redmi K50i, geride bıraktığımız Mayıs ayında Çin pazarında piyasaya sürülen Redmi Note 11T Pro ve Note 11T Pro+ modellerine oldukça çok benziyor. Note 11T ailesinden bahsedecek olursak; Note 11T Pro modeli 67W şarj hızına sahip 5080 mAh kapasiteli bataryadan enerji alırken, Note 11T Pro+ modeli 120W şarj hızına sahip 4400 mAh kapasiteli bataryadan enerji alıyor.

Spekülasyonlara göre Redmi K50i; yeniden markalanmış bir Redmi Note 11T Pro+ olarak piyasaya sürülüyor olacak ve eğer bu doğru bir iddia ise akıllı telefon gücünü MediaTek’in Dimensity 8100 yonga setinden alırken ön tarafta 6.6 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip LCD ekran ve 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunacak.

Arka tarafta ise 64MP çözünürlüğünde ana kamera ve ana kameraya eşlik eden 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ile 2MP çözünürlüğüne makro kamera eşlik ediyor olacak ve akıllı telefon multimedya sistemi konusunda Stereo Hoparlörler sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler