Cumartesi, Nisan 27, 2024

OPPO Find X2 Sonunda Türkiye’ye Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

6 Mart tarihinde tanıtılması ile akıllı telefon yarışında yerini alan OPPO Find X2, amiral gemisi akıllı telefon hanesine bir modelin daha yazılmasını sağlamıştı. Özellikle ekranı ile dikkat çeken akıllı telefon için bu kez Türkiye müjdesi geldi.

Aradan geçen neredeyse iki ayın sonunda Oppo Türkiye Twitter sayfasından bir paylaşım yapıldı ve telefonun Türkiye’ye geliş tarihi verildi. Paylaşıma göre telefon 29 Nisan’da Türkiye’de satışa çıkmış olacak.

OPPO Find X2 ne kadar iddialı bir telefon?

Bu modeli tercih edecek takipçilerimiz için telefon hakkında bilgi de verelim. Find X2 gerçekten iddialı bir ekranla geliyor. AMOLED, 6.7 inç ekranda 120 Hz yenileme hızı sunuluyor. Çözünürlük değeri 3168 X 1440 piksel.

Görüntü kalitesi üst düzey olan akıllı telefonun işlemcisi ise tahmin edilebilecek bir seri. Dedik ya amiral gemisi. İşlemci kısmında da amiral gemisi Snapdragon 865 işlemcileri kullanılıyor. İşlemcileri destekleyecek RAM kısmında ise LPDDR5, 8 GB ve 12 GB RAM miktarına yer verilmekte.


Bu teknik bilgileri bir kenara itip kameraları ele alırsak, telefonun üçlü arka kamera ile geldiğini görmekteyiz. 48 MP ana kameranın eşlikçisi 12 MP geniş açısı kamerası ve 13 MP telefoto kamerası var. Önde 32 MP ekrana gömülü tek kamera var.

OPPO Find X2

Amiral gemisi özellikleri ile ülkemizde de çok tercih edileceğiniz düşündüğümüz akıllı telefonun Türkiye fiyatı ise şimdilik belli değil. 29 Nisan tarihinde fiyat için de açıklama gelecektir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler