Cuma, Haziran 28, 2024

Oppo Find X2 Türkiye’de Satışta!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo'nun amiral gemisi olan Find X2 modeli Türkiye'de satışa çıktı. Oppo Find X2, AnTuTu testlerinde rakiplerini geride bırakarak yarışa önde başlamış duruyor. Telefonun Türkiye fiyatı ise 10 bin 999 ₺ olarak belirlenmiş durumda.

Rakiplerine bakmadan kendi fiyatı üzerinden bir değerlendirme yapacak olursak, “10 bin ₺'yi ödedik de, 999'u kaldı” denebilir. Bu gayet haklı bir isyan olacaktır. Bulunduğumuz Dünya şartlarında, teknolojik cihazların fiyatları düşmeyecek, aksine artacak gibi duruyor.

OPPO Find X2 1

Ekranı için yeni geliştirilen Gorilla Glass 6 kullanılmış. Bu sayede ekranın, darbelere ve çizilmelere karşı gayet başarılı olduğunu söyleyebiliriz. 800 nit civarı ekran parlaklık değeri ile güneşli havalarda sizi oldukça rahat ettirecektir.

Telefon, Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelecek ve Oppo'nun kendi tasarımı olan ColorOS 7.1 arayüzü ile hizmet verecek.

Screenshot 1 17

Teknik Özellikler

  • Snapdragon 865 işlemci
  • 12 GB RAM
  • 128 GB/256GB depolama
  • 6.7 inç büyüklükte ve 3168×1080 çözürlükte ekran
  • HDR10+ ve 120 Hz yenileme hızı
  • 4200 mAh batarya
  • WİFİ 6 ve 5G desteği
  • 32 megapiksel Sony sensörüne sahip ön kamera
  • 48 megapiksel ana, 12 megapiksel ultra geniş açı ve 13 megapiksel telefoto sensörlü 3 arka kamera

oppo find x2 1 1

Telefon, 65W hızlı şarj desteği sunuyor ve Oppo'nun iddiasına göre 40 dakikada, 0'dan 100'e tam şarj oluyor. Arkadaki üç kamerayı kullanarak 5X değerinde melez zoom yapabilirken, dijital olarak 20X zoom yapabilme özelliğine de sahip.

Sahip olduğu iki hoparlör ile stero ses verebilecek olan Oppo Find X2, ses konusunda rakiplerine karşı oldukça iddialı.

oppo find x2 turkiye pazarina girecek mi 1

Tasarım yönünden bakarsak, yaz döneminde çıkacak telefonlardan, pek bir farkı bulunmuyor diyebiliriz. Yeni telefonlar, bol kamera ve büyük ekran seçenekleri ile karşımıza çıkmaya devam edecekler. Son zamanda çıkan telefonların çoğu benzer işlemci, benzer RAM ve depolama kapasitesi ile kullanıcılara sunuluyor.

Aynı marka işlemcilerin, bir alt ve bir üst modellerinde çok büyük kapasite farkları olmadığı için, ucuz ve tasarımı hoşunuza giden telefonu almanız, daha mantıklı olacaktır diyebilirim. Alır mısınız bilmem ama bana göre Şafak Sezer'in de dediği gibi, “güzel para kanka!”.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler