Cuma, Nisan 26, 2024

Galaxy Fold 2 Fiyatı için Yeni Bilgiler Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy Fold 2, Samsung’un katlanabilir akıllı telefonlara getirdiği yeni bir yorum olacak. İlk serideki hataları tekrarlamayacağını düşündüğümüz Samsung’un yeni telefonu için bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Ekran özellikleri ve tasarım için bazı önemli ayrıntıların paylaşılmasının ardından gelen yeni bilgi fiyat konusunda oldu. Ekran Tedarik Zincirleri CEO’su Ross Young tarafından verilen bilgiye göre yeni telefon daha ucuz olacak.

Galaxy Fold 2, ilk seriden daha uygun fiyatla gelecek

Ross Young tarafından paylaşılan bilgiler göre yeni telefon 1780 – 1980 dolar arasında bir fiyata sahip olacak. Bu kez farklı bir yol izlendiğini göreceğiz. Genelde her yeni telefon, eski modeline göre 200 dolara kadar daha yüksek fiyatla sunuluyor.

Bazı modellerde bu fiyat farkının 300 dolara kadar çıktığını bile biliyoruz. Görünen o ki Samsung farklı bir yol izleyecek ve marka ikinci modeli daha ucuz sunacak. Bu da katlanabilir telefon fikrinin artık bir konseptten çıkmaya, standartlaşmaya başladığını gösteriyor.

Neyse fiyat konusunda detayları az çok öğrendik. CEO Ross Young’ın verdiği bilgiler sadece fiyatla sınırlı değil. Telefonun kamera özellikleri için de bir paylaşım geldi. Yeni modelde üçlü kamera kurulumu devam edecek. Bu kez 12 MP, 16 MP ve 64 MP üç arka kamera kullanılacak.

Galaxy Fold 2

Ağustos ayında tanıtılması muhtemel Galaxy Fold 2 için sadece bu bilgiler bile heyecanlandırıcı. Katlanabilir telefonların yaygınlaşması noktasında bakalım bu kez yeni modelin nasıl bir rolü olacak?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler