Çarşamba, Nisan 24, 2024

Oppo Find X3, ‘3C Sertifikasyonundan’ Geçti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Find X3 serisi, Oppo’nun yaklaşmakta olan amiral gemisi telefon ailesi ve CPH2173 model numaralı seriye ait bir telefon, kısa süre önce Çin’in 3C sertifikasyonunu geçerek cihazların piyasaya sürülmenin yakın olabileceğini ima ediyor. Oppo’nun resmi Weibo hesabı, Find X3’ün bu yıl Mart ayında piyasaya sürüleceğini belirtti ve şimdi ise akıllı telefonun 3C sertifikasını geçmesine bakacak olursak Mart ayında cihazların tanıtılması muhtemel görünüyor

Sertifikasyon sitesi, Find X3’ün listelenen modelinin 65W şarj cihazına sahip olacağını ve 4.500 mAh’ye sahip olacağını ortaya koyuyor. Bunun dışında 3C sertifikasyon sitesi, akıllı telefon hakkında hiçbir detaylı ayrıntıyı açıklamıyor.

Bununla birlikte, söylentilere inanılacaksa, Find X3 bir 6.7 inç 1440p ekran çözünürlüğüne sahip OLED ekran yer alıyor. Akıllı telefon, uyarlanabilir yenileme hızına sahiptir 10 Hz ekran tazeleme hızından 120 Hz’e kadar çıkabilir. Arka tarafta dörtlü kamera kurulumu var – bir 25x zoom “mikroskop” makro lens, Sony’den iki 50 MP sensör ve diğeri 2x / 3x zoom kamera olabilir.

Elimizde var olan görsellere baktığımız zaman şirketin bu kamera sistemini barındırmak için, alışılmamış garip bir kamera çıkıntısı tasarımını tercih ettiğini rahatlıkla görebiliyoruz. Akıllı telefon, şu anda Find X2’de eksik olan kablosuz şarjı destekleyecek ve Snapdragon 888 işlemciden güç alacak.

Tıpkı Find X2 modeli gibi, halefinin arka panelinde cam panel değil vegan deri bir arka panel olacağını söylüyorlar. Bunun anlamı, Find X3’ün rakiplerinin çoğunun aksine bir parmak izi mıknatısı barındırmayacağı oluyor..

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler