Cuma, Nisan 26, 2024

Oppo Pad Air Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticilerinden Oppo, geçtiğimiz günlerde Oppo Enco R kablosuz kulaklığı ile birlikte yeni nesil tableti Oppo Pad Air‘i resmi olarak tanıttı. 2000×1200 piksel çözünürlüğe, 60Hz yenileme hızına sahip 10.36 inç boyutunda IPS LCD ekran ile birlikte gelen tablet multimedya tarafında Dolby Atmos destekli dört hoparlör sunuyor.

440 gram ağırlığında cihaz arka tarafta 8MP çözünürlüğünde ana kamera ve ön tarafta ise 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunuyor.

oppo pad air
Oppo Pad Air Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 2

Oppo Pad Air, 4GB RAM ve microSD kart desteğine sahip 64GB dahili depolama alanı ile birlikte gelirken Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alıyor. Yazılım tarafında ColorOS kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştıran tablet içerisindeki tüm donanıma gereken enerjiyi 18W şarj hızına sahip 7.100 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Yıldız Gümüşü ve Sis Grisi renk seçeneklerinde satışa sunulan tabletin 4GB RAM / 64GB Depolama Alanı başlangıç modeli 1,299 Çin Yuanı (195 Dolar) fiyat etiketine, 6GB RAM / 128GB Depolama Alanı modeli ise 1,699 Çin Yuanı (255 Dolar) fiyat etiketine sahip.

1 Haziran’da Çin’de satışa sunulacak olan tabletin küresel pazarlarda ve Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler