Çarşamba, Nisan 24, 2024

OPPO Reno Serisi Android 10’a Kavuşuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık bir yıl önce Türkiye pazarına giriş yapan Çin’li cep telefonu üreticisi Oppo‘nun Reno serisi Android 10 ile tanışıyor. Uyguladığı fiyat politikası ile hep eleştirilen Oppo’nun Reno serisi Android’in en güncel sürümüne ve ColorOS 6 betasına sahip olacak.

oppo reno serisi

Oppo’nun şu anda Türkiye’de 6.999 TL’den satışa sunduğu Oppo Reno 10x zoom’un ilk olarak güncellemeyi alacağı belirtildi. Oppo Reno ve Oppo Reno Z’nin Android 10 ve ColorOS 6’ya ne zaman kavuşacağı ise belirsizliğini koruyor. Tahminlere göre beta sürümü yayınlandıktan üç ay sonra diğer cihazlar için de Android 10 ve ColorOs 6 indirilebilir durumda olabilecek.

Beta sürüm güncellemeleri Çin’de indirilebilir durumda. Ekim‘in sonlarına doğru da Global olarak güncellemenin yayınlanması bekleniyor. Hızlı bir şekilde güncelleme çalışmalarına başlayan Oppo’nun Rx ve Ax serilerine nasıl bir güncelleme takvimi uygulayacağı şu anlık bilinmiyor.

Güncelleme ile alakalı yeni bir bilgi edindiğimiz zaman sizlerle paylaşacağız. Sosyal medya hesaplarımızı ve internet sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler