Cumartesi, Nisan 27, 2024

iPhone 11 Serisi Çok Yakında Türkiye’de Satışa Sunulacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

10 Eylül’de Apple’ın düzenlemiş olduğu etkinlikte yeni iPhone ailesi tanıtılmıştı. Geçen yıl da olduğu gibi Apple bu yıl da üç yeni iPhone modeli ile bizleri karşıladı. Etkinlikten kısa bir süre sonra Avrupa ve Amerika’da satışa çıkan iPhone 11 ailesi çok yakında Türkiye‘de de satışa sunulacak.

Apple iphone 11 water resistant 091019 big.jpg.large

Apple düzenlediği etkinlikte yeni iPhone serisi dışında dünyanın en çok satan akıllı saatleri olarak geçen Apple Wath serisinin yeni üyesi Watch Series 5‘i de tanıtmıştı. Apple Türkiye’nin yapmış olduğu duyuruya göre yeni iPhone ailesi ve Apple Watch Series 5 Türkiye’de 18 Ekim‘de satışa sunulacak. 

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max‘in hangi renklerinin Türkiye’de satışa sunulacağı maalesef şu anlık bilinmiyor. Yaklaşık iki hafta sonra satışa çıkacak olan iPhone ailesinin Türkiye fiyatları da henüz açıklanmadı.

Tasarımı ile Twitter ve Reddit‘te fazlasıyla eleştirilen yeni iPhone serisinin Türkiye’de kullanıcılar tarafından nasıl yorumlanacağını bekleyip göreceğiz. iPhone 11 ailesinin teknik bilgilerini öğrenmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler