Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy A30s’in Türkiye Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung geçen ay düzenlediği etkinlikte orta segmentteki yeni cihazı olan Galaxy A30s‘i tanıtmıştı. Tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Avrupa ve Amerika’da satışa çıkan A30s artık Türkiye‘de de satışta. Feature image 3 1

Galaxy A30’un güncellemiş versiyonu olarak karşımıza çıkan Galaxy A30s, üçlü arka kamera ve 4.000 mAh pil kapasitesi gibi özellikleri ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Tasarım olarak Galaxy A30’a göre çok bir farklılığı olmayan Galaxy A30s’in kasasında ufak değişiklikler var. Galaxy A serisinden aşina olduğumuz düz kasa değil de iki farklı tipte bir kasa ile karşılaşıyoruz. İlk kısım düz renk ikinci kısım ise biraz daha koyu ve tırtıklı bir biçimde oluşturulmuş. Bu kasa tipi ile A90 5G’de tanışmıştık. 

Ekran içi Parmak İzi Okuyucu

Gücünü Exynos 7904‘ten alan Galaxy A30s 64 GB dahili hafıza ve 4GB Ram ile kendine orta segmentte yer buluyor. Galaxy A30’la kıyasladığımız zaman büyük farklardan biri de Galaxy A30s’in ekran içi parmak izi desteğini sunması oluyor. 

Galaxy A30s’in kameralarına bakacak olursak f/1.7 diyaframı ile 25 Megapiksel yapay zeka destekli arka ana kamera dikkatleri çekiyor. İkinci kamera olarak da 8 Megapiksel değerinde ultra geniş açı kamerası ve 5 Megapiksel çözünürlüğü olan derinlik algılama sensörü bizleri karşılıyor.

Özellikleri ile orta segmenti kızıştıracak gibi gözüken Galaxy A30s, Türkiye’de 2.599 TL satış etiketiyle raflarda kendine yer buldu.

Şu an sadece Samsung Türkiye’nin internet sitesinde satışa sunulan Galaxy A30s’in kısa bir süre sonra mağazalarda da kendine yer bulması bekleniyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler