Çarşamba, Nisan 24, 2024

Oppo Reno8 4G Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo, Reno8 ailesinin yeni bir üyesini bugün Endonezya’da düzenlediği lansman etkinliğinde piyasaya sürdü. Akıllı telefon ailesinin sekizinci üyesi olan Reno8 4G; önceki nesil Reno7 ile neredeyse hemen hemen aynı teknik özelliklere sahip, gelin hep birlikte detaylarına bakalım.

Oppo Reno8 4G, ön tarafta Full HD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inçlik AMOLED ekran ile birlikte 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunuyor. Arka tarafa gelecek olursak 64MP çözünürlüğünde ana kamera ve bu ana kameraya eşlik eden 2MP çözünürlüğünde makro kamera ile 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kameranın yer aldığı dikdörtgen bir kamera kümesi bulunuyor.

Fiyatı ne kadar ve Türkiye’de satışa sunulacak mı?

Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alan akıllı telefon bellek tarafında 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı sunuyor. Yazılım tarafında ColorOS 12.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştıran akıllı telefon içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 33W hızlı şarja sahip 4500 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Akıllı telefon Dawnlight Gold ve Starlight Black olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde 4,999,000 IDR (339 Dolar) fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 26 Ağustos’ta açık satışa başlayacak akıllı telefonun Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı belli değilken 1 Eylül’de Filipinler’de satışa çıktıktan sonra diğer pazarlara sunulması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler