Perşembe, Nisan 25, 2024

Oppo Reno8 Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo, bundan üç gün önce Reno8, Reno8 Pro ve Reno8 Pro+ modellerinin yer aldığı Reno8 ailesini resmi olarak tanıttı. Ailenin en güçlü modellerinden Reno8 Pro hangi teknolojileri içerisinde barındırıyor gelin hep birlikte bakalım.

Oppo Reno8 Pro gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga setlerinden Snapdragon 7 Gen 1‘den alan ilk akıllı telefon modeli. SD 7 Gen 1 içerisinde Adreno 662 GPU birimini ve 2.4Ghz Kryo CPU birimini barındıran 4nm’lik bir yonga seti. Akıllı telefon ayrıca abisi Reno8 Pro+ modelinde kullanılan Mari X Silicon NPU’ya sahip 50MP çözünürlüğünde Sony IMX766 sensörlü ana kamera ile birlikte geliyor.

oppo reno 8 pro
Oppo Reno8 Pro Tanıtıldı! 2

Ana kameraya 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kamera yer alıyor. Ön tarafta 6.62 inç boyutunda AMOLED ekran ve Otomatik Odaklama desteği olmayan 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor.

Yazılım tarafında ColorOS 12.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 çalıştıran akıllı telefon içerisindeki donanıma gereken enerjiyi 80W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisine sahip 4500 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Oppo Reno8 Pro fiyatı ne kadar?

Mavi, Siyah ve Degrade renk seçenekleri ile gelen akıllı telefon üç farklı konfigürasyon ile birlikte 11 Haziran’da Çin’de açık satışlara başlayacak. Akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

  • 8GB RAM ve 128GB Depolama Alanına sahip konfigürasyon 2,999 Çin Yuanı
  • 8GB RAM ve 256GB Depolama Alanına sahip konfigürasyon 3,199 Çin Yuanı
  • 12GB RAM ve 256GB Depolama Alanına sahip konfigürasyon 3,499 Çin Yuanı
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler