Cumartesi, Nisan 27, 2024

Origin Artık TL Cinsinden Fiyatlandırma Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun geliştiricilerinden Electronic Arts’ın sahibi olduğu oyun platformlarından Origin, kullanıcıların yıllardır talep ettiği isteği gerçekleştiriyor ve ücretli oyunların fiyatlarını artık Türk Lirası cinsinden fiyatlandırmaya başlıyor.

Zamanında oyun platformu devi Steam ile büyük bir rekabet içerisinde olan Origin platformu halen faaliyetine devam etse de popüleritesini Steam ile kıyasladığımızda kaybetmiş olduğunu görüyoruz.

Şubat ayının son gününde ise Origin kullanan Türk oyuncuların yıllardır beklediği ve Electronic Arts’tan istediği bir şey nihayet oldu. Origin platformunda bundan sonra fiyatlandırmalarda Türk Lirası kullanılacak.

6225ebbd0f15b6182b2db75fa3eef8a22c3feb6c
Origin Artık TL Cinsinden Fiyatlandırma Yapacak 2

Platformun Türk Lirası para birimine geçiş yapması ile birlikte kütüphanedeki oyun fiyatları, diğer oyun platformlarındaki fiyatlar ile birlikte aynı seviyelere geldi. Örnek vermemiz gerekirse Star Wars Squadrons ile The Sims 4 oyunu 279,99 TL olarak belirlendi.

Oyun geliştiricisi Electronic Arts’ın daha öncelerinde Origin’de sunduğu, ardından ismini zaman içinde yenileyerek oyun platformu Steam’e de taşınan EA Play servisi de Steam ile aynı fiyat etiketi üzerinden satılmaya başlandı. Origin kullanıcıları, hizmeti aylık 29 TL, yıllık olarak 169 TL fiyat etiketiyle platform üzerinden satın alabilirler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler