Perşembe, Nisan 25, 2024

HarmonyOS Akıllı Telefonlara Sunulacak! Tarih Verildi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei’nin kendi işletim sistemi HarmonyOS için hazırlık süreçleri tamamlandı. İşletim sistemi geliştirmeye açıldı, geliştirildi, aksesuarlarda kullanılmaya başladı derken sıra akıllı telefonlara geldi.

HarmonyOS 2.0 adıyla son sürümü piyasada olan işletim sisteminin akıllı telefonlara ne zaman geleceği konusunda da tarih paylaşıldı.

HarmonyOS, Nisan ayında telefonlara gelmeye başlayacak

Geliştirici konferansında resmi olarak açıklama yapan marka, 2021 Nisan itibariyle akıllı telefonlara yeni işletim sisteminin verilmeye başlayacağını açıkladı.

Şimdilik güncelleme alacak olan Huawei modelleri için bilgi yok. Doğrusu resmi bilgi yok. Yeni tanıtılan Mate X2 garanti olarak bu güncellemeyi alacak. Mutlaka son seri amiral gemisi akıllı telefonlar da alacaktır.

HarmonyOS

Diğer modeller içinse bir resmi açıklama görmek gerekiyor. Sadece şu var ki hangi işlemciler için güncellemenin geleceği konusunda bazı bildiklerimiz paylaşılan sızıntılar var.

  • Kirin 9000
  • Kirin 990 5G, 4G
  • Kirin 985,
  • Kirin 820 ( tüm modeller değil)
  • Kirin 980 (tüm modeller değil)
  • Kirin 810 (tüm modeller değil)
  • Kirin 710 (tüm modeller değil)

Bunun dışında bilgi elde etmek için beklemekten başka çare göremiyorum. Nisan ayında zaten seçilen ilk cihazlarda güncelleme görülecek. Elbette bu süreçten sonra güncelleme alacak diğer telefonlar için de birkaç bir şey söylenecektir. O zamana kadar Huawei sahipleri heyecanla bekleyecek. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler