Cumartesi, Nisan 20, 2024

Outriders, Steam’deki En Büyük Oyunlardan Birisi Olarak Piyasaya Sürüldü

Paylaş

silkroad gaminggentr

People Can Fly’ın yağmacı nişancı oyunu, Steam’deki en büyük ortak oyun lansmanlarından biri haline geldi ve yalnızca Steam’de aynı anda 100.000 oyuncuyu geride bıraktı. Aynı zamanda Steam üzerinde en çok satan oyunlardan birisi haline geldi.

Outriders Steamdeki En Buyuk Oyunlardan Birisi Olarak Piyasaya Suruldu

Karşılaştırıldığında, bir haber sitesi tarafından bildirildiği üzere Square Enix geçen yıl Marvel’s Avengers’ı yayınladı bu, lansmanda 28.145 oyuncuyla en yüksek eşzamanlı oyuncu sayısıyla çıkış yaptı ve son 30 günde sadece 1000 eşzamanlı oyuncu sayılarını gördü.

Outriders Steamdeki En Buyuk Oyunlardan Birisi Olarak Piyasaya Suruldu 1

Tabii ki Outriders lansmanı sorunsuz geçmedi. Marvel’s Avengers‘de olduğu gibi, Square Enix’in oturum açma kimlik doğrulama sistemlerinde de ilk günkü sorunlar yer alıyordu ve bu da oyuncuların zaman zaman aksiyona girmesini zorlaştırıyordu. Bazı oyuncular da belirli noktalardaki crash hatalarından dolayı kendilerini oyundan atılmış buldular.

Outriders Steamdeki En Buyuk Oyunlardan Birisi Olarak Piyasaya Suruldu 2

Şu anda, People Can Fly bu tip sorunları çözmek için çalışıyor ve oyunun bu hafta daha iyi bir sunucu kararlılığına sahip olması bekleniyor. Belki de ilk günkü Xbox Game Pass lansmanı, Paskalya için uzun hafta sonu ile karşılaştırıldığında, ilk gün oyuncularında demonun başarısından sonra bile beklenenden daha büyük bir artışa neden oldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler