Cumartesi, Nisan 20, 2024

Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 5G Satışları Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun odaklı akıllı telefonlar arasında yer alan serilerden biri olan Nubia Red Magic için geçtiğimiz haftalarda yeni model tanıtımı yapılmıştı. Nubia Red Magic 5G adıyla tanıtılan yeni akıllı telefonlar için satış tarihi açıklaması ise yapılmamıştı.

Ne zaman satışa çıkacağı merakla beklenen yeni akıllı telefonlar için satış tarihi de ortaya çıktı. Hatta sadece satış tarihi açıklanmadı. Bunun yanında Avrupa için ön siparişlerin açıldığı duyuruldu.

Nubia Red Magic 5G ön sipariş fiyatı nasıl?

Yeni akıllı telefonların 21 Nisan tarihinde satışa çıktığını görmek mümkün olacak. Bugün itibariyle başlayan ön siparişler için ise kullanıcıların 30 dolar ön ödeme yapması gerekecek. 30 dolat gibi bir ödeme yapmanızın ardından ilk kaydı oluşturmuş olacaksınız.

Nubia Red Magic 5G

Telefonun fiyatlarına gelecek olursak, 8 GB RAM kullanılan ve 128 GB depolama versiyonuna sahip olan ana model için 579 Euro gibi bir ödeme yapılması gerekiyor. Belirlenen Avrupa fiyatı sadece giriş model için geçerli olan fiyat.

Bunun bir de üst versiyonu bulunmakta. Üst versiyonda RAM miktarının arttığını görüyoruz. 12 GB RAM kullanıldığı üst versiyonda 256 GB depolama alanı sunuluyor ve bu modelin fiyatı da 649 Euro olarak belirlenmiş durumda.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler