Çarşamba, Nisan 24, 2024

Palm Buds Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Üç yılı aşkın bir süre önce TCL, bir zamanların önde gelen Palm markasını Palm telefonuyla yeniden canlandırdı. Bugün yeni Palm markası, portföyüne Palm Buds Pro adlı kablosuz kulaklık şeklinde yeni bir ekleme getiriyor. Bunlar silikon uçlarla kulağa tam oturma, her tomurcukta üç mikrofonlu ANC ve şarj kutusuyla 24 saatten fazla dinleme sunar.

Üç yıldan uzun bir süre önce TCL, bir zamanların önde gelen markalarından Palm‘ı marka ismine sahip akıllı telefon modeli ile yeniden canlandırdı. Bugün ise yenilenen Palm markası ürün portföyüne Palm Buds Pro isimli kablosuz kulaklık modelini ekledi, kulaklıkların her birinde üç mikrofon bulunuyor ve Aktif Gürültü Engelleme (ANC: Active Noise Cancelling) desteği de yer ediniyor.

Palm Buds Pro, 10 mm sürücüler ile birlikte geliyor ve Bluetooth üzerinden hızlı eşleştirmenin yanı sıra çoklu cihaz eşleştirmesi desteğine de sahip. Telefon görüşmeleri sırasında maruz kaldığımız istenmeyen dikkat dağıtıcı sesleri engelleyen Çevresel Gürültü Engellemenin (ENC) yanı sıra dış gürültülere izin veren bir Ortam Modu desteği de var. Palm Buds Pro, ANC (Aktif Gürültü Engelleme) açıkken 4,5 saat ve kapalı iken 5,5 saatlik kullanım süresi sunuyor. Ayrıca IPX4 su ve ter koruması da bulunuyor.

Palm Buds Pro, tek bir Satin Black renk seçeneği ile geliyor ve 129 Dolar fiyat etiketi ile perakende olarak satışa çıkacak. Ön siparişler açıldığında 99 Dolar fiyat etiketinden satın alabileceksiniz. Asıl satışların ise 9 Kasım’da başlaması planlanıyor. Palm ayrıca kulaklıklar için ön siparişlerle birlikte 14.99 Dolar fiyat etiketine sahip çeşitli renklerde silikon kılıflarda sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler