Cumartesi, Nisan 20, 2024

Redmi Watch 2 Fiyatı Lansmandan Önce İnternete Sızdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi’nin alt markalarından Redmi, bu hafta (28 Ekim’de) yeni nesil akıllı telefonu Note 11 ailesinin yanı sıra yeni akıllı saatleri Redmi Watch 2 modelini de tanıtmasını bekliyoruz. Tabi ki lansman içerisinde ek ürünleri de görmeyi bekliyoruz özellikle Redmi Smart Band Pro‘nun da lansman içerisinde tanıtılacağına dair sızıntılar mevcut.

Çevrimiçi perakendeci jd.com, şirketin piyasaya süreceği Redmi Watch 2 akıllı saatin fiyatını lansmandan önce sızdırdı. Elde ettiğimiz bilgilere göre Redmi Watch 2 modeli 399 Çin Yuan’ı (62,51 USD) fiyat etiketine sahip olacak, 299 Yuan (45 USD) fiyat etiketine sahip Redmi Watch ile karşılaştırıldığı zaman 100 yuanlık bir zam söz konusu.

Ekran Resmi 2021 10 25 21.17.33
Redmi Watch 2 Fiyatı Lansmandan Önce İnternete Sızdı! 2

Öncelikle internete düşen fiyatın henüz resmi olarak onaylanmadığını, bu nedenle Perşembe günü gerçekleşecek olan etkinliğe kadar beklemek zorunda olduğumuzu unutmayın, lansman ile birlikte fiyatlarda değişiklilik olabilir. Bunların haricinde Redmi Watch 2‘nin özellikleri hakkında da biraz bilgi sahibiyiz; 1.6 inç boyutunda AMOLED panele sahip olacağı onaylandı ve yeni renk seçenekleri ile birlikte geliyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler